Získej kšiltovku nebo tričko zdarma!

Vodní dýmky jsou oblíbeným způsobem relaxace a odpočinku pro mnoho lidí po celém světě. Pokud jste fanouškem této tradice nebo se teprve chystáte vyzkoušet kouření z vodní dýmky, tak máme pro vás skvělou zprávu. E-shop Shishastyle přichází s novou akcí, která vám umožní získat skvělý dárek při nákupu vodní dýmky Aladin Alux M4.1 62 cm Black.

Aladin Alux M4.1 62 cm Black je čtyřšlauchová vodní dýmka s funkcemi, které ji řadí mezi ty nejlepší na trhu. Kromě jedné silikonové hadice s náustkem zahrnuje keramickou korunku s badchou a kleště na uhlíky, což z ní dělá kompletní sadu pro uživatele. Vázou spojenou s tělem pomocí bajonetového systému Click se snadno skládá a rozkládá, což usnadňuje její přenášení. Downstem (spodní trubka) je vybaven nastavitelným difusorem, který umožňuje regulovat bublání a zjemnit tah. V současné době, jako součást akce "Nakup dýmku, dostaneš dárek", získáte k této skvělé dýmce Aladin Alux M4.1 62 cm Black buď kšiltovku nebo tričko zdarma!

Od 7. dubna do 21. dubna 2023 můžete získat kšiltovku nebo tričko zdarma jako dárek při zakoupení této skvělé vodní dýmky. Aladin Alux M4.1 62 cm Black je vyrobena z kvalitního materiálu, což zaručuje její vysokou odolnost a dlouhou životnost. Navíc její moderní design s černou barvou a elegantními liniovými detaily určitě upoutá vaši pozornost.

Připravte se na relaxaci a odpočinek s vynikající vodní dýmkou a novým doplňkem do vaší šatní skříně.

Používáme ověření věku Adulto