Blog

Přátelé se počítají: Získejte 10% slevu na Shishastyle.cz

Přátelé, máme pro vás skvělou novinku! Ve Shishastyle.cz jsme si pro vás připravili speciální slevovou akci, která vám přinese radost a zároveň vás přiměje oslavit přátelství. Od 26. července 2024 do 8. srpna 2024 můžete využít slevový kupon PRITEL10, který vám poskytne 10% slevu na celý náš sortiment kromě tabáku.

Přátelství je jedním z nejcennějších vztahů v našich životech. Přátelé jsou tu pro nás v dobrých i špatných časech, sdílejí s námi radosti i starosti a obohacují naše životy nekonečnou podporou a porozuměním. Proto jsme se rozhodli, že bychom chtěli podpořit tento krásný vztah a dát vám příležitost, jak se svými přáteli strávit ještě více nezapomenutelných chvil.

Proč využít slevový kupon PRITEL10?

  1. Široký výběr produktů: V naší nabídce naleznete vše, co potřebujete k vytvoření perfektní atmosféry pro setkání s přáteli. Ať už se jedná o kvalitní vodní dýmky, stylové příslušenství nebo další doplňky, máme pro vás vše připraveno.

  2. Jedinečná sleva: S kuponem PRITEL10 získáte 10% slevu na celý sortiment, kromě tabáku. To znamená, že si můžete dopřát ty nejlepší produkty za ještě výhodnější ceny.

  3. Oslava přátelství: Využijte tuto příležitost a pozvěte své přátele na společné posezení. Sdílejte společné chvíle a radosti s produkty z našeho e-shopu, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru.

Jak využít slevový kupon?

Je to velmi jednoduché. Stačí při dokončení objednávky na našem e-shopu zadat kód PRITEL10 do pole pro slevové kupony a sleva se vám automaticky odečte. Akce trvá jen omezenou dobu, takže neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti!

Inspirace pro vaše setkání

Hledáte inspiraci, jak strávit příjemný večer s přáteli? Zde je pár tipů:

  • Tematický večer: Zorganizujte večer s konkrétním tématem, například orientální noc, kde se budete věnovat tradicím a kulturám Blízkého východu.
  • Film a vodní dýmka: Pusťte si oblíbený film nebo seriál a dopřejte si relaxaci s vodní dýmkou.
  • Herní večer: Pozvěte přátele na herní večer, kde si zahrajete stolní hry nebo videohry a zároveň si užijete pohodovou atmosféru s našimi produkty.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a oslavte přátelství s námi! Využijte slevový kupon PRITEL10 od 26.7.2024 do 8.8.2024.

Přejeme vám krásné chvíle s vašimi přáteli.

S láskou, Tým Shishastyle.cz

Nové tabáčky do vodní dýmky značky Serbetli a BlackBurn

Nové příchutě tabáku Serbetli

Tabák Serbetli, známý pro svou vyváženou chuť a kvalitní směs, přichází s novými příchutěmi, které potěší všechny milovníky vodní dýmky. Mezi novinky patří například Serbetli Ice Banana, která kombinuje sladkou banánovou chuť s osvěžujícím ledovým nádechem. Další novinkou je Serbetli Star Mix, což je mix různých ovocných chutí, které tvoří harmonický a osvěžující zážitek. Nyní v nabídce v 50 g a 250 g balení.

Nové příchutě tabáku BlackBurn

Tabák BlackBurn je známý pro své výrazné a intenzivní chutě. Mezi nejnovější přírůstky patří například BlackBurn Shocked Rapbear, který nabízí kyselou malinovou chuť, a BlackBurn Something Icy, přinášející čistou ledovou příchuť pro osvěžující kouření. Další novinkou je BlackBurn Straw-bear Gem s chutí jahodového džemu, který potěší ty, kteří hledají sladší a ovocné příchutě. Nyní v nabídce v 25 g a 200 g  balení.

Specifikace tabáků Serbetli a BlackBurn

  • Serbetli: Tento tabák je známý svou vysokou kvalitou a širokou škálou příchutí. Je vyráběn z vybraných tabákových listů a je dostupný v různých variantách, které uspokojí jak začátečníky, tak i zkušené uživatele vodní dýmky.
  • BlackBurn: Tabáky této značky se vyznačují svou intenzivní chutí a silným aroma. Jsou oblíbené mezi zkušenými uživateli díky jejich komplexnosti a schopnosti přinést jedinečný zážitek z kouření.
Ukončení prodeje minerálních kamínků

Minerální kamínky i vaporizační pasty se před lety staly nedílnou součástí naší nabídky. Postupně jsme rozšířili sortiment na čtyři značky minerálních kamínků do vodní dýmky a jednu značku vaporizační pasty. Bez nikotinu, jemnější chuť, ale bohatý dým – to jsou hlavní přednosti těchto produktů oproti tabákům.

Od 1.9.2024 budou minerální kamínky a vaporizační pasty z legislativního hlediska podléhat spotřební dani a bude nutné na nich mít kolek, stejně jako na tabáku do vodní dýmky. Nás to vlastně nepřekvapuje, protože všechny beznikotinové produkty ke kouření se dříve či později zařadí do položek podléhajících spotřební dani. Co je ale důvodem, proč s těmito produkty končíme, je to, že po zaplacení spotřební daně se ceny kamínků a past natolik zvýší, že se stanou pro zákazníky cenově nezajímavými.

Proto jsme se rozhodli jejich prodej ukončit k 31.8.2024. Pokud jste si kamínky a pasty do vodní dýmky oblíbili, doporučujeme si udělat zásobu, protože od září už je u nás, a pravděpodobně ani jinde, nekoupíte. Kamínky Dream, Shiazio, Ice Rock, PIMP a vaporizační pasty hookahSqueeze neobsahují žádný tabák, a tedy ani nikotin. Při nahřívání se ohřívá tekutá melasa, která se postupně odpařuje.

Sledujte nás a zásobte se, dokud jsou dostupné, ale v září již nebudou. Minerální kamínky a vaporizační pasty končí.

Letní žhavení - akce na žhaviče, tarbuše a nosiče

Akce, která koresponduje s letošním létem. Žhaviče, tarbuše a nosiče. Žhavé léto je prostě tady a od 12. července do 25. července 2024 máte jedinečnou příležitost využít výhodné slevy na vybrané příslušenství pro vodní dýmky. Nechte se zlákat a dopřejte si kvalitní vybavení za skvělé ceny!

20% sleva na nosiče žhavých uhlíků

Potřebujete nový nosič žhavých uhlíků? Teď je ten pravý čas! S 20% slevou můžete získat nosiče, které zajistí bezpečný a pohodlný přenos žhavých uhlíků do vaší vodní dýmky. Tyto nosiče jsou navrženy tak, aby vám usnadnily manipulaci a zajistily, že vaše uhlíky zůstanou žhavé po delší dobu.

20% sleva na tarbuše

Tarbuše na vodní dýmky jsou nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým pomocníkem při kouření. Díky nim se zvyšuje kvalita a chuť dýmu. Nyní máte možnost pořídit si je se slevou 20%. Vybírejte z různých designů a materiálů, které padnou přesně k vaší dýmce.

15% sleva na žhaviče

Perfektně rozžhavené uhlíky jsou základem pro skvělý zážitek z kouření vodní dýmky. Proto jsme pro vás připravili 15% slevu na žhaviče a vařiče, které vám umožní rychle a efektivně rozžhavit uhlíky do správné teploty. Naše žhaviče a vařiče jsou spolehlivé a snadno použitelné, takže budete mít vždy připravené uhlíky během pár minut.

Nepropásněte tuto skvělou příležitost a využijte našich výhodných slev od 12. července do 25. července 2024!

187 Strassenbande - novinka mezi tabáky do vodní dýmky - pro náročné dýmkaře

Značka 187 Strassenbande je známá svými tabáky do vodních dýmek, které se vyznačují vysokou kvalitou a širokým spektrem příchutí. Tato německá značka se rychle stala oblíbenou mezi dýmkaři díky svým jedinečným kombinacím chutí a intenzivnímu kouři.

Kvalita a složení

Tabáky 187 Strassenbande jsou vyráběny z prvotřídních surovin, což zajišťuje čistý a intenzivní zážitek z kouření. Hlavní složkou je vysoce kvalitní tabák, který je pečlivě zpracován a smíchán s přírodními aromaty. To zaručuje autentickou chuť bez nepříjemných chemických příměsí​ .

Široká nabídka příchutí

Značka nabízí rozmanitou škálu příchutí, které uspokojí jak začátečníky, tak zkušené dýmkaře. Mezi nejoblíbenější patří ovocné směsi, mentolové variace, citrusy, ale také exotické a sladké kombinace​. Tato rozmanitost umožňuje každému najít svou oblíbenou příchuť.

Intenzivní kouř

Jedním z hlavních důvodů obliby tabáků 187 Strassenbande je jejich schopnost produkovat hustý a bohatý kouř. Tento aspekt je zvláště ceněn mezi zkušenými dýmkaři, kteří rádi tvoří kouřové bubliny a provádějí různé kouřové triky.

Doporučení

Pokud hledáte kvalitní tabák do vodní dýmky, který nabízí bohatý výběr příchutí a zaručuje silný kuřácký zážitek, je 187 Strassenbande skvělou volbou. Doporučujeme vyzkoušet několik různých příchutí, abyste objevili tu, která vám nejvíce vyhovuje.

Khan Burley: Výjimečný tabák pro milovníky vodní dýmky

Pokud jste vášnivým kuřákem vodní dýmky a hledáte kvalitní tabák, který by vám poskytl nezapomenutelný zážitek, pak byste měli zvážit vyzkoušení tabáků značky Khan Burley. Tato značka se v poslední době stává stále populárnější mezi kuřáky po celém světě díky své výjimečné kvalitě a unikátním chutím.

Khan Burley tabáky jsou známé svou silnou a intenzivní chutí, která je dána speciálním způsobem zpracování tabákových listů. Ty jsou vyráběny z vysoce kvalitního burleyského tabáku, který je známý svou robustní chutí a vysokým obsahem nikotinu. Burley tabák je sušený na vzduchu, což z něj činí ideální základ pro výrobu kvalitního tabáku do vodní dýmky.

Jedním z hlavních důvodů, proč si zákazníci vybírají Khan Burley, je jeho schopnost poskytnout dlouhotrvající a konzistentní kouření. Díky tomu, že tabák je méně vlhký, hoří pomaleji a uživatelé tak mohou déle užívat bohatý a plný kouř.

Khan Burley nabízí širokou paletu chutí, od tradičních tabákových příchutí až po exotické kombinace, které splní očekávání i těch nejnáročnějších kuřáků. Mezi oblíbené varianty patří například čokoláda, vanilka, různé druhy ovoce a mnoho dalších. Každá příchuť je pečlivě vyvážená, aby poskytla co nejlepší zážitek z kouření.

Pokud jste nováčkem v kouření vodní dýmky, může být Khan Burley skvělou volbou pro vás, jelikož je snadno použitelný a nevyžaduje složité přípravy. Zkušení kuřáci na druhou stranu ocení jeho výraznou chuť a kvalitu, která je výsledkem dlouholetých zkušeností a inovací v oblasti výroby tabáku.

Zkrátka a dobře, pokud hledáte kvalitní tabák do vodní dýmky, který vám poskytne intenzivní zážitky a dlouhotrvající radost z kouření, Khan Burley je jednoznačně správná volba.

Slevová akce, která takřka nemá obdoby – 50% je prostě bomba

Vodní dýmky, známé také jako shisha nebo hookah, mají dlouhou a bohatou historii, sahající až do starověké Persie a Indie. Tradičně se k jejich kouření používá tabák, který je namočený v melase a často obsahuje různé příchutě. Lze je chápat jako alternativní produkt k tradičnímu tabáku.

Nyní až do 11.7. 2024 v akční slevě 50%

Co jsou minerální kamínky?

Minerální kamínky jsou malé, porézní kamínky, které jsou napuštěny speciálním aromatizovaným roztokem. Když se tyto kamínky zahřejí v hlavě vodní dýmky, uvolňují aromatickou páru místo kouře. Tento proces je obdobný jako u tradičního tabáku, ale s několika významnými rozdíly.

  1. Bez nikotinu a dehtu: Na rozdíl od tradičního tabáku neobsahují minerální kamínky žádný nikotin ani dehet, což je činí zdravější alternativou.
  2. Chuť a aroma: Minerální kamínky jsou dostupné v široké škále příchutí, od tradičních ovocných až po exotické a speciální směsi.
  3. Čistší zážitek: Pára z minerálních kamínků je čistší a méně dráždivá pro dýchací cesty než kouř z tabáku.

Jak používat minerální kamínky

Použití minerálních kamínků ve vodní dýmce je velmi jednoduché a podobné jako u tradičního tabáku. Zde je několik kroků, jak na to:

  1. Příprava hlavy: Vyčistěte hlavu vodní dýmky a naplňte ji minerálními kamínky. Ujistěte se, že kamínky jsou rovnoměrně rozloženy.
  2. Přikrytí fólií: Přikryjte hlavu perforovanou fólií nebo použijte speciální sítko pro minerální kamínky.
  3. Ohřívání: Na fólii nebo sítko položte rozžhavené uhlíky. Teplo z uhlíků zahřeje kamínky a uvolní aromatickou páru.
  4. Kouření: Inhalujte přes náustek jako obvykle a užívejte si čistou a chutnou páru.

Výhody minerálních kamínků

Minerální kamínky mají několik výhod oproti tradičnímu tabáku:

  • Zdravotní výhody: Bez nikotinu a dehtu, což snižuje riziko závislosti a zdravotních problémů spojených s kouřením.
  • Různorodost: Široká nabídka příchutí umožňuje uživatelům experimentovat a najít své oblíbené kombinace.
  • Čistota: Pára je čistší a méně dráždivá, což může být příjemnější pro lidi s citlivými dýchacími cestami.

Závěr

Minerální kamínky představují další alternativu k tradičnímu kouření vodní dýmky. Pokud hledáte nový způsob, jak si užít vodní dýmku, určitě stojí za to vyzkoušet minerální kamínky.

 

Skvělé léto se slevou až 30 % na vybrané vodní dýmky a uhlíky!

Další slevová akce, která potěší každého milovníka shishy. Do 27. června máte jedinečnou příležitost využít výhodné slevy na vybrané produkty. Pojďme se podívat na podrobnosti.

Vodní dýmky Top Mark – Sleva 30 %

V nabídce najdete několik modelů od značky Top Mark, která je známá svou kvalitou a elegantním designem. Mezi nejpopulárnější modely patří:

  • Top Mark Fateh Gold 73 cm – Tato majestátní dýmka je ideální pro všechny, kdo hledají kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti​
  • Top Mark Sokar 53 cm – Kompaktní a stylová volba, která nezabere mnoho místa, ale poskytne skvělý zážitek​
  • Top Mark Helwan 62 cm – Středně velká dýmka s robustním designem a kvalitním zpracováním​
  • Top Mark Heket 65 cm – Elegantní model, který se hodí jak pro domácí použití, tak pro společenské akce​

Vodní dýmky Aladin 2go – Sleva 20 %

Pro ty, kteří hledají něco praktického a snadno přenosného, jsou vodní dýmky Aladin 2go ideální volbou. Tyto kompaktní dýmky jsou navrženy tak, aby byly snadno přenosné, aniž by ztrácely na kvalitě kouření.

Vodní dýmky Travel – Sleva 20 %

Podobně jako Aladin 2go, i vodní dýmky Travel jsou určeny pro cestovatele a milovníky shishy na cestách. Jejich design je praktický a umožňuje snadnou manipulaci a skladování.

Uhlíky Cocoloco – Sleva 20 %

Kromě vodních dýmek jsou ve slevě také uhlíky Cocoloco. Tyto vysoce kvalitní uhlíky jsou oblíbené pro svou dlouhou výdrž a rovnoměrné hoření, což zajišťuje optimální zážitek z kouření​.

Užijte si léto se svou novou vodní dýmkou za skvělé ceny!

Akční sleva - na rychlozápalné uhlíky, vodní dýmky Alpha a šlukovky z Pyrexu

Máte rádi vodní dýmky a příslušenství k nim? Potom si rozhodně nenechte ujít speciální slevovou akci na e-shopu Shishastyle

Slevová akce, která probíhá od 31. května do 13. června 2024 je plná zboží, které budete chtít. Připravili jsme pro vás fantastické slevy na vybrané produkty, které vám zpříjemní vaše chvilky relaxace a zábavy s přáteli.

15% Sleva na rychlozápalné uhlí

Při této akci můžete nakoupit veškeré rychlozápalné uhlí se slevou 15 %. Rychlozápalné uhlí je ideální volbou pro ty, kteří chtějí rychle a jednoduše připravit svou vodní dýmku a užít si dokonalý kouřový zážitek bez dlouhého čekání.

15% Sleva na vodní dýmky Alpha

Vodní dýmky Alpha,jsou známé svou vysokou kvalitou a skvělým designem. Některé modely mají efektní odfuk kouře, kdy kouř jde ze srdce dýmky nahoru a tam se tříští o talířek a vytváří tak jedinečnou podívanou. Nu s s těmito dýmkami bude prostě zábava. Tvar těl a zdobení odpovídá moderním požadavkům a určitě se bude hodit do vašeho obýváku.

20% Sleva na šlukovky z Pyrexu

Všechny milovníky kouření bylinných směsí  určitě potěší naše nabídka šlukovek z pyrexu, které jsou nyní se slevou 20 %. Pyrex je známý svou odolností a tepelnou stabilitou, což z něj dělá ideální materiál pro šlukovky. Navíc, pyrexové šlukovky jsou nejen praktické, ale také velmi stylové, takže si můžete užít své oblíbené byliny s maximální elegancí.

Nepropásněte výhodnou nabídku

Tato slevová akce je časově omezená, takže neváhejte a využijte tyto skvělé slevy na našem e-shopu od 31. května do 13. června 2024. Ať už jste začátečník nebo zkušený milovník vodních dýmek, v naší nabídce určitě najdete to, co hledáte. N

 

True Passion - nové 200g tabáky již v prodeji

True Passion je německá značka tabáku, známá pro svou vysokou kvalitu a pestrou nabídku příchutí. Pro výrobu svého tabáku používají prvotřídní listy Virginia Gold Class I, které zajišťují jemnou chuť, dlouhou výdrž a hustý kouř. Značka je často srovnávána s dalšími prémiovými značkami, jako je Maridan, a je oblíbená mezi milovníky vodních dýmek pro své intenzivní a trvanlivé chutě​.
Tabák True Passion je univerzální a vhodný pro různé typy korunek, přičemž korunky typu Phunnel jsou zvláště doporučovány. Tyto korunky zajišťují efektivní kouření, které maximalizuje chuť a minimalizuje ztrátu melasy. Díky kvalitnímu zpracování listů a přídavným ingrediencím je tabák snadno připravitelný, což ocení jak začátečníci, tak i zkušení uživatelé​.
Nově máme v nabídce 200 g balení tabáků True Passion:

True Passion - Cinderella

  • Popis příchutě: Cinderella je sladká a ovocná směs, která kombinuje vodní meloun, medový meloun a marakuju. Tento mix nabízí osvěžující a komplexní chuťový zážitek, ideální pro milovníky sladkých a exotických chutí.

True Passion - Vampire Nights

  • Popis příchutě: Vampire Nights je výrazná ovocná směs s dominujícími tóny třešní a hroznů, doplněná jemným nádechem mentolu. Tento tabák je osvěžující a zároveň sladký, což ho činí oblíbeným mezi kuřáky vodních dýmek.

True Passion - Ringle Rangle

  • Popis příchutě: Ringle Rangle je osvěžující směs marakuji, limetky, grepu a máty. Tento mix přináší svěží a citrusový zážitek s chladivým efektem máty, ideální pro letní kouření nebo pro ty, kteří preferují výrazné citrusové příchutě.

True Passion - Okolom

  • Popis příchutě: Okolom je komplexní směs bezového květu, brusinky a ledové limetky. Tento mix nabízí jedinečnou kombinaci květinové sladkosti a osvěžujícího citrusového nádechu, což z něj činí ideální volbu pro kuřáky hledající něco neobvyklého.

True Passion - Drg Blood

  • Popis příchutě: Drg Blood je exotická směs s výraznými ovocnými tóny, které dominují chutí. Tento tabák je známý svou bohatou a intenzivní chutí, která přináší silný a dlouhotrvající zážitek.

Závěr

True Passion nabízí širokou škálu příchutí, které uspokojí různé chutě a preference. Každá příchuť je pečlivě vybraná a smíchaná, aby poskytla intenzivní a uspokojivý kouř. Pokud hledáte kvalitní tabák s bohatou chutí, True Passion je skvělou volbou​

Používáme ověření věku Adulto