Získávejte více za méně: Sleva 20% na podložky a 15% na Xschischa

Barvící prášek XSchischa je zdravotně nezávadné barvivo. Stačí přidat čtvrt čajové lžičky prášku, aby voda ve váze dostala zářivý barevný odstín, a vy si tak můžete užít okouzlující podívanou. Barvivo navíc vytváří svým složením třpytivé vizuální efekty, připomínající přelévající se vlny na mořské hladině.
Barvivo umožňuje přizpůsobit vodní dýmku podle vašich představ a přidat do ní pestrost a originalitu. Sleva 15% vám poskytne příležitost vyzkoušet různé barvy a experimentovat s designem vaší vázy.

Další komoditou, kterou nyní můžete nakoupit výrazně levněji jsou podložky. Podložky pro přípravu tabáku jsou praktickým nástrojem pro vodní dýmkaře, kteří chtějí mít při přípravě tabáku čisté, organizované a pohodlné prostředí. Pomáhají udržovat všechny potřebné komponenty na jednom místě a zároveň minimalizovat znečištění okolí. Ve slevě jsou podložky jak pro tabák tak podložky pod dýmku. Pomocníci, kteří si u Vaší vodní dýmky jistě najdou své místo nyní ve slevě 20%

Nezapomeňte, že tato slevová akce je platná pouze od 2. června do 15. června 2023, takže neváhejte a vylepšete svou vodní dýmku produkty, které vám přinášejí radost a potěšení při každém použití.

Používáme ověření věku Adulto