True Passion - nové 200g tabáky již v prodeji

True Passion je německá značka tabáku, známá pro svou vysokou kvalitu a pestrou nabídku příchutí. Pro výrobu svého tabáku používají prvotřídní listy Virginia Gold Class I, které zajišťují jemnou chuť, dlouhou výdrž a hustý kouř. Značka je často srovnávána s dalšími prémiovými značkami, jako je Maridan, a je oblíbená mezi milovníky vodních dýmek pro své intenzivní a trvanlivé chutě​.
Tabák True Passion je univerzální a vhodný pro různé typy korunek, přičemž korunky typu Phunnel jsou zvláště doporučovány. Tyto korunky zajišťují efektivní kouření, které maximalizuje chuť a minimalizuje ztrátu melasy. Díky kvalitnímu zpracování listů a přídavným ingrediencím je tabák snadno připravitelný, což ocení jak začátečníci, tak i zkušení uživatelé​.
Nově máme v nabídce 200 g balení tabáků True Passion:

True Passion - Cinderella

  • Popis příchutě: Cinderella je sladká a ovocná směs, která kombinuje vodní meloun, medový meloun a marakuju. Tento mix nabízí osvěžující a komplexní chuťový zážitek, ideální pro milovníky sladkých a exotických chutí.

True Passion - Vampire Nights

  • Popis příchutě: Vampire Nights je výrazná ovocná směs s dominujícími tóny třešní a hroznů, doplněná jemným nádechem mentolu. Tento tabák je osvěžující a zároveň sladký, což ho činí oblíbeným mezi kuřáky vodních dýmek.

True Passion - Ringle Rangle

  • Popis příchutě: Ringle Rangle je osvěžující směs marakuji, limetky, grepu a máty. Tento mix přináší svěží a citrusový zážitek s chladivým efektem máty, ideální pro letní kouření nebo pro ty, kteří preferují výrazné citrusové příchutě.

True Passion - Okolom

  • Popis příchutě: Okolom je komplexní směs bezového květu, brusinky a ledové limetky. Tento mix nabízí jedinečnou kombinaci květinové sladkosti a osvěžujícího citrusového nádechu, což z něj činí ideální volbu pro kuřáky hledající něco neobvyklého.

True Passion - Drg Blood

  • Popis příchutě: Drg Blood je exotická směs s výraznými ovocnými tóny, které dominují chutí. Tento tabák je známý svou bohatou a intenzivní chutí, která přináší silný a dlouhotrvající zážitek.

Závěr

True Passion nabízí širokou škálu příchutí, které uspokojí různé chutě a preference. Každá příchuť je pečlivě vybraná a smíchaná, aby poskytla intenzivní a uspokojivý kouř. Pokud hledáte kvalitní tabák s bohatou chutí, True Passion je skvělou volbou​

Používáme ověření věku Adulto