Blog, Strana 7

Důležité upozornění

výpadky funkce e-shopuV pátek 15. 4. 2022 a pondělí 18. 4. 2022 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 19. 4. 2022 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme veselé Velikonoční svátky.

Důležité upozornění

výpadky funkce e-shopuV úterý 28. 9. 2021 bude z důvodu státního svátku uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 11/801. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od středy 29. 9. 2021 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme klidný sváteční den.

Důležité upozornění

výpadky funkce e-shopuV pátek 2. 4. 2021 a pondělí 5. 4. 2021 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 11/801. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 6. 4. 2021 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme veselé Velikonoční svátky.

Doručení do vánoc

Doručení do vánoc13. 12. 2020 - doporučené poslední datum pro provedení objednávky při volbě dopravy "Česká pošta, DPD, Zásilkovna" a platby "Dobírka nebo Platební kartou online"

20. 12. 2020 - poslední datum pro provedení objednávky s doručením mezi svátky

23. 12. 2020 - možnost objednání i vyzvednutí při volbě "Osobní odběr / Platební kartou online" na Zábrdovické 11 v Brně do 15:00. Objednávku je třeba udělat a přes platební bránu uhradit nejpozději do 12:00 a vyčkat na potvrzovací e-mail, že je vaše objednávka připravena k odběru

Objednávky přijaté po 23. 12. 2020 budou z důvodu vánočních svátků a inventur dodavatele vykrývány postupně od 7. 1. 2021, v pořadí, v jakém došly.

Zároveň upozorňujeme, že zmíněné termíny jsou deklarovány jednotlivými dopravci. Nezodpovídáme tedy za jejich dodržování.

Přejeme pohodové nakupování

Obnovení provozu výdejního místa

Preventivní opatřeníVážení zákazníci, s radostí oznamujeme, že výdejní místo v Brně v prostorách velkoobchodního dodavatele je opět dostupné. Z důvodu omezení kontaktu a za účelem snižení rizika přenosu infekce nadále přetrvávají určitá omezení. Osobní odběr probíhá pouze formou výdeje předem zaplacené objednávky, a to přede dveřmi výdejního místa. Výběr zboží na výdejním místě ani platba na místě momentálně nejsou možné. O tom, že zboží je připraveno k odběru, vás bude operátor informovat e-mailem.

Úpravy platí od pondělí 23. 11. 2020 do odvolání.

Děkujeme za pochopení.

Dočasné uzavření výdejního místa

Preventivní opatřeníVážení zákazníci, dovolujeme si Vás ujistit, že cítíme zodpovědnost postupovat v souladu s účelem krizového opatření. Taktéž jsme nuceni reagovat na preventivní opatření před šířením koronaviru COVID-19, které zavádí náš velkoobchodní dodavatel. Z toho důvodu přistupujeme k následujícím opatřením:

Z důvodu omezení kontaktu a za účelem snižení rizika přenosu infekce je do odvolání zrušen osobní odběr v Brně.

Úpravy platí od pondělí 22. 10. 2020 do odvolání.

Děkujeme za pochopení.

Ověřování věku při prodeji tabákových výrobků na dálku

ValidaceStátní zemědělská a potravinářská inspekce vydala informace, které mají sloužit jako vodítko pro zajištění legislativních požadavků a řádné ověření věku při prodeji tabákových výrobků přes internet, aby byly splněny požadavky zákona č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek. Na základě těchto podkladů jsme upravili způsob validace, resp. požadavek na dokumenty, které jsou nutné k validaci účtu. Ověření věku (plnoletosti) se nově provádí prostřednictvím redukované kopie průkazu totožnosti, ve které jsou anonymizovány (skryty) všechny ostatní údaje než údaj o tom, že se jedná o občanský průkaz (cestovní doklad) a dále jméno, příjmení a datum narození jeho držitele.
Celý článek SZPI - Ověřování věku při prodeji tabákových výrobků na dálku najdete zde.

Předjarní překvapení

SlevyJaro se již blíží mílovými kroky. Je třeba se připravit na letní sezonu, a proto jsme pro vás připravili akční slevy na vybrané zboží. Nyní nakoupíte až za poloviční ceny. V akční nabídce najdete třeba melasy Nubia, balení folie na korunku, vodní dýmky Sahara Smoke, Embery, Karma, Al Fakher, Top Mark, Kaya, Babo Evolution, Aladin, Totem, Wookah, Fumo, Hekkpipe celoskleněné vodní dýmky, kamínky náustky, přírodní uhlíky a ještě další zajímavé zboží.

Upozornění

upozorněníDne 20. 02. 2020  bude z důvodu provozní výluky uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11.
Otevřeno bude 8:00-12:30, od 12:30 - 17:00 bude zavřeno.

Po dobu uzavírky se nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřízeny další následující pracovní den v pořadí v jakém došly.

Děkujeme za pochopení.

Doručení do vánoc

Doručení do vánoc15. 12. 2019 - doporučené poslední datum pro provedení objednávky při volbě dopravy "Česká pošta, DPD, Zásilkovna" a platby "Dobírka nebo Platební karta (platba platební bránou)"

20. 12. 2019 - poslední datum pro provedení objednávky s doručením mezi svátky
23. 12. 2019 - možnost objednání i vyzvednutí při volbě osobního odběru na Zábrdovické 11 v Brně do 15:00. Je třeba udělat objednávku nejpozději do 12:00 a vyčkat na potvrzovací email, že je vaše objednávka připravena k odběru.

Objednávky přijaté po 23. 12. 2019 budou vykrývány postupně od 6. 1. 2020, v pořadí, v jakém došly.

Zároveň upozorňujeme, že zmíněné termíny jsou deklarovány jednotlivými dopravci. Nezodpovídáme tedy za jejich dodržování.

Přejeme pohodové nakupování

Používáme ověření věku Adulto