Blog, Strana 5

Slevová akce na vodní dýmky Hookah Motors a melasy do vodní dýmky Jeff's 7 Elements

Vodní dýmky Hookah Motors jsou synonymem pro luxus, kvalitu a dokonalost. Tato prestižní značka si vybudovala své renomé díky svému jedinečnému přístupu k výrobě vodních dýmek. Hookah Motors neusiluje jen o to, aby vytvořil běžnou vodní dýmku, ale o skutečný umělecký kousek, který zanechá nezapomenutelný dojem.
Všechny komponenty vodních dýmek Hookah Motors prochází důkladnou kontrolou a jsou ručně opracovány. Tím je zajištěno, že každá dýmka splňuje nejvyšší standardy kvality. Mistrovská práce a preciznost, kterou Hookah Motors vkládá do výroby každé dýmky, je patrná na první pohled. Dýmky mají jedinečný design, který je zároveň elegantní a sofistikovaný.

Melasy Jeff's 7 Elements jsou vyrobeny s vášní a pečlivostí, přičemž se používají pouze nejkvalitnější suroviny. Každý příchuťový profil je vybrán a vytvořen s ohledem na to, aby poskytl autentický a intenzivní zážitek. Bez ohledu na to, zda preferujete osvěžující ovocné příchutě, exotické směsi nebo sladké a krémové melasy, Jeff's 7 Elements nabízí široký výběr, který uspokojí i ty nejnáročnější chuťové pohárky.

Pokud jste milovníkem dýmových a chuťových zážitků, pak nechte svou fantazii rozkvést a vstupte do světa Hookah Motors a Jeff´s 7 Elements. Od 16. června do 29. června 2023 (včetně) můžete využít lákavé slevy 10% na originální vodní dýmky od Hookah Motors a 20% slevy na melasy značky Jeff´s 7 Elements.

Důležité upozornění

výpadky funkce e-shopuVe středu 5. 7. 2023 až do  čtvrtka 6. 7. 2023 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 801/11. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od pátku 7. 7. 2023 další následující pracovní den v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prázdninové dny.

Získávejte více za méně: Sleva 20% na podložky a 15% na Xschischa

Barvící prášek XSchischa je zdravotně nezávadné barvivo. Stačí přidat čtvrt čajové lžičky prášku, aby voda ve váze dostala zářivý barevný odstín, a vy si tak můžete užít okouzlující podívanou. Barvivo navíc vytváří svým složením třpytivé vizuální efekty, připomínající přelévající se vlny na mořské hladině.
Barvivo umožňuje přizpůsobit vodní dýmku podle vašich představ a přidat do ní pestrost a originalitu. Sleva 15% vám poskytne příležitost vyzkoušet různé barvy a experimentovat s designem vaší vázy.

Další komoditou, kterou nyní můžete nakoupit výrazně levněji jsou podložky. Podložky pro přípravu tabáku jsou praktickým nástrojem pro vodní dýmkaře, kteří chtějí mít při přípravě tabáku čisté, organizované a pohodlné prostředí. Pomáhají udržovat všechny potřebné komponenty na jednom místě a zároveň minimalizovat znečištění okolí. Ve slevě jsou podložky jak pro tabák tak podložky pod dýmku. Pomocníci, kteří si u Vaší vodní dýmky jistě najdou své místo nyní ve slevě 20%

Nezapomeňte, že tato slevová akce je platná pouze od 2. června do 15. června 2023, takže neváhejte a vylepšete svou vodní dýmku produkty, které vám přinášejí radost a potěšení při každém použití.

Vodní dýmky Embery v akční slevě 20%

Vodní dýmky Embery jsou známé svou vynikající kvalitou a designem. Každá dýmka je pečlivě vyrobena s ohledem na detaily a nabízí skvělý zážitek při kouření. Využití vodní dýmky přináší nejen uvolnění a relaxaci, ale také zcela odlišný způsob prožití aroma a chutě tabáku, minerálních kamínků či bylinných směsí.

Díky této akci máte nyní možnost pořídit si vodní dýmku Embery se slevou 20%. Můžete si vybrat z různých modelů a stylů, které odpovídají vašemu osobnímu vkusu. Každá vodní dýmka je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a příjemné užívání.
Akce na vodní dýmky Embery platí pouze v časovém rozmezí od 19. května do 1. června 2023, takže neváhejte a přijďte si vybrat tu pravou vodní dýmku pro své kouření. Tato sleva je skvělou příležitostí k rozšíření vaší sbírky vodních dýmek nebo k vyzkoušení této úžasné formy kouření poprvé.

Nakupujte kvalitní uhlí a tabáky do vodní dýmky s výhodnými slevami

Milovníci vodních dýmek a kvalitních tabáků si mohou udělat radost v období od 5. 5. 2023 do 18. 5. 2023 na našem e-shopu. Nabízíme v rámci své slevové akce 20% slevu na kompletní sortiment uhlí do vodní dýmky, jakož i 10% slevu na vybrané tabáky do vodní dýmky značek Fumari a Haze v originálním 100g balení.

Uhlí je jedním z nejdůležitějších prvků pro správné fungování vodní dýmky, a proto je kvalitní a spolehlivé uhlí nezbytností pro každého nadšence této zábavy. Na shishastyle.cz si můžete vybrat z široké škály uhlí od různých značek a velikostí, včetně rychlozápalného uhlí, kokosového uhlí a mnoha dalších.

Fumari a Haze jsou dvě z nejvýznamnějších značek tabáků do vodní dýmky na trhu. Nabízejí širokou škálu chutí, které uspokojí potřeby jak začátečníků, tak i zkušených kuřáků. Vyjímečná sleva 10% na tyto značky umožní zákazníkům ochutnat nové a zajímavé chutě.

Důležité upozornění

výpadky funkce e-shopuV pondělí 1. 5. 2023 a v pondělí 8. 5. 2023 bude z důvodu státních svátků uzavřeno výdejní místo pro osobní odběry v Brně na Zábrdovické 11/801. V tuto dobu se taktéž nebudou odesílat objednávky. Všechny budou vyřizovány od úterka 2.5. 2023 a od úterka 9. 5. 2023 v pořadí v jakém došly. Děkujeme za pochopení a přejeme pohodové prodloužené víkendy.

Speciální slevy na vodní dýmky: Aladin Alux, Kaya Elox a Shishabucks

Milovníci vodních dýmek, máte důvod k radosti! Od 21.4. do 4.5. 2023 se koná speciální slevová akce na vodní dýmky. Do této akce jsou zařazeny vodní dýmky Aladin Alux, Aladin 2Go, vodní dýmky Kaya Elox a také velmi žádané vodní dýmky Shishabucks.

Vodní dýmky Aladin Alux jsou považovány za jedny z nejlepších vodních dýmek na trhu ve výhodné cenové hladině. Tyto dýmky mají kvalitní zpracování v moderním designu. Jejich další, bezesporu výhodné, prodejní balení obsahuje kromě kompletně vybavené dýmky i nádstavec na uhlíky a korunku Optimus. Některé varianty disponují možností napojení dalších hadic. V rámci této slevové akce získáte na vodní dýmky Aladin Alux nebo Aladin 2Go slevu ve výši 20 %.

Další vodní dýmky, které jsou v této akci, jsou vodní dýmky Kaya Elox Eco. Tyto dýmky jsou známé pro svůj moderní design a vynikající kvalitu. Využijte této příležitosti a pořiďte si vodní dýmku Kaya Elox se slevou 20 %.

Pokud hledáte něco méně tradičního, může vás zaujmout vodní dýmka Shishabucks. Tyto vodní dýmky jsou zvláště oblíbené mezi milovníky moderního designu. Mají lehký tah a jejich velkou výhodou je, že jsou pohodlně přenosné a navíc díky konstrukčnímu řešení v jejich vázách vynikne ovoce. Pro letní pohodičku jsou jako dělané. V rámci této slevové akce budou vodní dýmky Shishabucks k dispozici se slevou 10 %.

Slevy na vodní dýmky jsou platné od 21.4. do 4.5. 2023 nebo do vyprodání zásob. Využijte této příležitosti a pořiďte si vodní dýmku za výhodnou cenu již dnes!

Získej kšiltovku nebo tričko zdarma!

Vodní dýmky jsou oblíbeným způsobem relaxace a odpočinku pro mnoho lidí po celém světě. Pokud jste fanouškem této tradice nebo se teprve chystáte vyzkoušet kouření z vodní dýmky, tak máme pro vás skvělou zprávu. E-shop Shishastyle přichází s novou akcí, která vám umožní získat skvělý dárek při nákupu vodní dýmky Aladin Alux M4.1 62 cm Black.

Aladin Alux M4.1 62 cm Black je čtyřšlauchová vodní dýmka s funkcemi, které ji řadí mezi ty nejlepší na trhu. Kromě jedné silikonové hadice s náustkem zahrnuje keramickou korunku s badchou a kleště na uhlíky, což z ní dělá kompletní sadu pro uživatele. Vázou spojenou s tělem pomocí bajonetového systému Click se snadno skládá a rozkládá, což usnadňuje její přenášení. Downstem (spodní trubka) je vybaven nastavitelným difusorem, který umožňuje regulovat bublání a zjemnit tah. V současné době, jako součást akce "Nakup dýmku, dostaneš dárek", získáte k této skvělé dýmce Aladin Alux M4.1 62 cm Black buď kšiltovku nebo tričko zdarma!

Od 7. dubna do 21. dubna 2023 můžete získat kšiltovku nebo tričko zdarma jako dárek při zakoupení této skvělé vodní dýmky. Aladin Alux M4.1 62 cm Black je vyrobena z kvalitního materiálu, což zaručuje její vysokou odolnost a dlouhou životnost. Navíc její moderní design s černou barvou a elegantními liniovými detaily určitě upoutá vaši pozornost.

Připravte se na relaxaci a odpočinek s vynikající vodní dýmkou a novým doplňkem do vaší šatní skříně.

Nejlepší uhlí na trhu a dárek zdarma? Ano, na Shishastyle to jde!

Milovníci vodní dýmky si nyní mohou užít svou oblíbenou zábavu ještě více, díky nové akci na prodejním e-shopu Shishastyle. Tato akce bude trvat od 7.4. do 21.4.2023 a bude se točit kolem skvělých dárků.

Každý zákazník, který si na e-shopu Shishastyle zakoupí jakékoli uhlí do vodní dýmky značky Tom Coco v celkové hmotnosti alespoň 3 kg, včetně jednoho 3 kg balení, dostane jako dárek značkový osobní náustek Tom Coco s klíčenkou na krk. Tento praktický doplněk je ideálním společníkem pro milovníky vodní dýmky a umožní jim mít vždy po ruce svůj vlastní náustek.

Uhlí značky Tom Coco je vyrobeno z kokosových ořechů a je plně organické. Při hoření neuvolňuje škodlivé látky do ovzduší a rychle se rozhoří, což je ideální pro přípravu vodní dýmky. Kromě toho, že je to jedno z nejkvalitnějších uhlí na trhu, je také cenově dostupné a snadno se používá.

Tato akce je jednoduchá a snadno se jí můžete zúčastnit. Stačí si na e-shopu Shishastyle objednat jakékoli uhlí značky Tom Coco v celkové hmotnosti alespoň 3 kg a získáte k němu značkový osobní náustek s klíčenkou na krk zdarma. Akce platí po dobu 2 týdnů, takže máte dostatek času na to, abyste si vybrali to nejlepší uhlí pro vaši vodní dýmku.

Tento dárek je skvělým způsobem, jak si užít svou oblíbenou zábavu ještě více. Nemusíte se už nikdy bát, že byste náustek ztratili, a navíc získáte praktickou klíčenku, na kterou si ho můžete připevnit. A co je nejlepší, tuto akci mohou využít všichni zákazníci Shishastyle, kteří milují vodní dýmku a hledají nejlepší uhlí na trhu.

Tak neváhejte a využijte této skvělé akce na prodejním e-shopu Shishastyle. Získejte zdarma značkový osobní náustek Tom Coco s klíčenkou na krk.

Sleva 15% na veškeré zboží značky Kaloud!

Pokud patříte mezi milovníky kvalitních značek a chystáte se na nákup nové vodní dýmky, náustků, kleští, korunky Vitria a dalšího příslušenství, máme pro vás skvělou zprávu! Náš eshop nabízí výhodnou slevu 15% na veškeré zboží značky Kaloud. Akce bude probíhat od 24.3. do 6.4.2023, takže máte dostatek času na výběr a nákup těchto kvalitních výrobků.

Značka Kaloud se specializuje na výrobu kvalitního příslušenství pro kouření, včetně vodních dýmek, HMS, náustků, kleští a korunek Vitria. Tyto výrobky jsou velmi oblíbené mezi zkušenými kuřáky a jsou ideální pro ty, kteří chtějí vylepšit své kouření a získat větší chuťové zážitky.

Nezapomeňte, že tato slevová akce trvá pouze od 24.3. do 6.4.2023, takže neváhejte a nakupujte nyní. Vyberte si své oblíbené produkty značky Kaloud a vylepšete si tak svém chvíle pohody.

Používáme ověření věku Adulto