Blog, Strana 3

Doručení do Vánoc a pracovní doba přes svátky a začátek nového roku

ShishastyleVánoce jsou pomalu za dveřmi zde je přehled přehled důležitých termínů, aby vám produkty z našeho internetového obchodu Shishastyle dorazily do Štědrého dne či po něm.

18. 12. 2023 - poslední den objednávek s garancí doručení do Vánoc pro služby DPD, Zásilkovna, Česká pošta a platbou online nebo na dobírku.

21. 12. 2023 - poslední den objednávek s garancí doručení do konce roku pro služby DPD, Zásilkovna, Česká pošta a platbou online nebo na dobírku.

22. 12. 2023 - když si uděláte objednávku do 11:00, můžete si ji u nás osobně vyzvednout na Zábrdovické 11 v Brně, a to nejpozději do 13:00. Je třeba vyčkat na potvrzovací email, že je vaše objednávka připravena k odběru. Pokud si objednané zboží osobně nevyzvednete, dejte nám prosím vědět, jestli vám je máme nachystat i po Novém roce. Z důvodu inventury totiž každou nevyzvednutou objednávku musíme stornovat.

Od 23. 12. 2023 do 5. 1. 2024 máme volno a nebude možný osobní odběr v Brně. Po vánočních svátcích nás totiž čeká zmíněná inventura. Objednávky, které k nám dorazí během Vánoc, pro vás budeme vyřizovat postupně od 6. ledna.

Přejeme všem krásné a pohodové vánoční svátky a šťastný nový rok 2024.

 

Black Friday ve světě Headshop: Slevy 30-50%

Nákupní horečka může začít. Váš oblíbený Headshop, oslavuje Black Friday neuvěřitelnými slevami od 30 do 50%! Tato ohromující akce pokrývá široký sortiment včetně drtiček, popelníků, bongů, baliček, krabiček, slukovek a vaporizérů.

Trvání akce je od 16. listopadu do 30. listopadu 2023 na vybrané produkty napříč sortimentem.

Drtičky: Rozemílejte s elegancí
Zapomeňte na obyčejné drtičky. V naší nabídce naleznete ty, které nejenže rozemelejí vaše bylinky s maximální efektivitou, ale také přidají špetku elegance do vaší kolekce. A teď s úžasnými slevami, můžete získat kvalitní drtičku za mnohem výhodnější cenu.

Popelníky: Design pro každý styl
Obohaťte svůj prostor stylovým popelníkem. Vyberte si z naší rozmanité kolekce, která zahrnuje moderní, vintage i minimalistické designy. A s cenovými výhodami Black Friday je ideální čas na přidání tohoto praktického a stylového doplňku.

Bongy: Jedinečné unikáty pro vás
S našimi bongy prožijete nezapomenutelný zážitek z kouření. Vyberte si ze široké nabídky tvarů, velikostí a materiálů. Od klasických skleněných až po moderní a futuristické designy. A s Black Friday slevami můžete získat svůj vysněný bong za bezkonkurenční cenu.
Doba Trvání Akce: 16.11. - 30.11.2023

Nemáte mnoho času na rozhodování! Black Friday ve světě Headshop trvá od 16. listopadu do 30. listopadu 2023. To znamená, že máte dva týdny na to, abyste využili těchto úžasných slev.

Nechte se unést kouzlem Black Friday a objevte svět Headshopu s nejlepšími slevami. Připravte se na zážitek z kouření s těmi nejlepšími produkty za výhodné ceny. Přijďte a objevte, co znamená kouřit s stylem!

Black Friday na Shishastyle: exkluzivní slevy 30-50%

Přichází doba, na kterou všichni milovníci vodních dýmek čekali – Black friday na Shishastyle! Internetový obchod přináší ohromující slevy 30-50% na široký sortiment vodních dýmek, včetně renomovaných značek jako Aladin, Embery, Fox Wood, Izzy, Vyro a mnoho dalších. Tato událost zahrnuje i luxusní značky jako Steamulation, Wookah, Klifides, Shisha Original, Fumo a Hookah Motors. A to není vše – exkluzivně v akci naleznete také vybrané tabáky Hookain a Blaze se slevou 10%.

Trvání Slevy: 16.11. - 30.11.2023

Vybrané Modely vodních dýmek:
Nechte se okouzlit naším rozmanitým výběrem vodních dýmek, od tradičních po moderní. Vybrané modely od Aladin, Embery, Fox Wood, Izzy, Vyro a dalších značek vám umožní najít dokonalou dýmku pro váš jedinečný styl. A teď s úžasnými slevami 30-50 % si můžete dopřát kvalitu za bezkonkurenční ceny.

Luxusní značky pro náročné:
Pro ty, kteří touží po nejlepším, jsou v akci i špičkové luxusní značky. Steamulation, Wookah, Klifides, Shisha Original, Fumo a Hookah Motors přinášejí kombinaci elegance, výkonu a unikátního designu. A nyní jsou tyto nádherné vodní dýmky dostupné za zlomek běžné ceny.

Exkluzivní slevy na tabáky:
Milovníci autentického kouření ocení, že do akce jsou zařazeny i vybrané tabáky Hookain a Blaze se slevou 10%. Užijte si intenzivní a bohaté chutě těchto výjimečných tabáků a dopřejte si dokonalý požitek z kouření s cenovým benefitem.

Nemáte čas na váhání! Black Friday na Shishastyle začíná 16. listopadu a trvá až do 30. listopadu 2023. To znamená, že máte dva celé týdny na to, abyste využili těchto úžasných slev a přidali kvalitní vodní dýmku nebo tabák do své sbírky.

Nechte se unést magií Black Friday na Shishastyle a objevte svět kouření s vodními dýmkami na nové úrovni. Připravte se na kouření s stylem a kvalitou, kterou si zasloužíte!

Nová realita nákupů - omezení platebních metod pro tabáky a vaporizéry

výpadky funkce e-shopuV důsledku rostoucích obav ohledně zdraví a bezpečnosti veřejnosti se karetní asociace rozhodly podniknout kroky směrem k regulaci a omezení platebních možností pro produkty, které jsou spojeny s tabákovým průmyslem, včetně tabákových výrobků a vaporizérů. Tato opatření mají za cíl omezit přístup k těmto produktům a regulovat jejich prodej z důvodů ochrany spotřebitelů a veřejného zdraví.
Seznam zakázaných oblastí vychází z pravidel karetních asociací a může být dále doplněn. Více informací najdete na stránce Povolené země a služby.

Jedním z významných omezení je zakázání platby on-line kreditními kartami pro tyto produkty. To znamená, že zákazníci již nemohou jednoduše využít platbu on-line kartou při nákupu svých oblíbených tabákových výrobků nebo vaporizérů.

Namísto toho jsou zákazníci nyní odkázáni na alternativní platební metody, jako jsou bankovní převody nebo platby dobírkou. Tyto možnosti mohou být pro některé zákazníky méně pohodlné než tradiční online platby, ale jsou nyní jedinou možností pro ty, kteří si přejí zakoupit tabákové výrobky nebo vaporizéry.

V každém případě jsou tato omezení platebních metod pro tabákové výrobky a vaporizéry jedním z aktuálních témat, která vyvolávají rozsáhlou debatu ve společnosti. Je možné očekávat další vývoj a přizpůsobení v oblasti regulace tabákového průmyslu.

20% sleva na nejoblíbenější vodní dýmky

Vodní dýmky s přívlastkem Alu, Alux i Elox se staly jedny z nejoblíbenějších dýmek. Jejich moderní desig koresponduje s moderními materiály, zpracováním a vybavením. V neposlední řadě je lukrativní i cenová dostupnost.
Nyní v akci můžete pořídit dýmku ještě levněji a to o nádherných 20% . Slevová akce, která bude trvat až do 15. listopadu je skvělou příležitostí pořídit si novou vodní dýmku.
Slevová akce na vodní dýmky Alu, Alux a Elox je omezena pouze na období od 3. listopadu do 15. listopadu 2023, takže neváhejte a využijte této příležitosti. Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem v kouření vodní dýmky, nebo jste zkušenými kuřáky, tato akce je pro vás. Přineste si do svého domova kus luxusu a užijte si vodní dýmku ve stylu.

 

Kuřte s chutí za výhodnou cenu

Máme pro vás dobré zprávy! Od 3. listopadu do 16. listopadu 2023 máte jedinečnou příležitost ušetřit 20% na naši širokou nabídku minerálních kamínků a past. Chcete-li si dopřát kvalitní a chutné kouření vodní dýmky za výhodnou cenu, tato akce je pro vás.

Minerální kamínky a pasty jsou skvělou alternativou k tradičnímu tabáku, a tato sleva je dokonalou příležitostí, jak je vyzkoušet. Vyberte si z různých příchutí a užijte si vodní dýmku bez obav o obsah nikotinu a škodlivých látek.

Přijďte k nám během trvání akce, a těšte se na 20% slevu na všechny minerální kamínky a pasty. Tato nabídka platí pouze od 3. do 16. listopadu, takže nezmeškejte šanci na tento výhodný nákup. Užijte si kouření vodní dýmky s chutí a kvalitou, kterou si zasloužíte, za sníženou cenu!

Podzimní nadílka

Podzim je tady a s ním přicházejí chladné rána a oblačné dny. Pro mnohé z nás to znamená zahřát se tím správným druhem zábavy, který nám udělá tu správnou náladu. Pro milovníky bylin a třeba i vodní dýmky, máme skvělou zprávu! V našem obchodě jsme se rozhodli vás potěšit a zahnat podzimní splíny malým dárkem k vybraným druhům zboží.

Pokud jste fanoušky bongů, pak k nákupu jakéhokoliv bongu z naší nabídky, obdržíte zdarma klíčenku ve tvaru houbičky. Tyto roztomilé klíčenky jsou výborným způsobem, jak si přenést kousek podzimního kouzla kamkoli jdete. Ať už je vaším cílem zůstat doma a relaxovat, nebo vyrazit ven s přáteli, houbičková klíčenka bude vždycky s vámi.

Pro ty, kteří preferují vodní dýmky, máme také výhodnou nabídku. K nákupu libovolné vodní dýmky obdržíte zdarma balení uhlíků Tom Coco 9 ks Gold. Přírodní kokosové uhlíky Tom Coco Gold jsou skvělou volbou pro vodní dýmky, protože dlouho hoří a nezanechávají pachuť. S těmito uhlíky si můžete svůj oblíbený tabáček vychutnat naplno.

Podzimní období nám přináší spoustu důvodů k tomu, abychom si dopřáli trochu pohodlí a relaxace. Ať už jste zkušení uživatelé vodních dýmek a kuřáckých potřeb nebo teprve začínáte, naše dárky vám pomohou udělat si tento podzim ještě příjemnějším. Můžete si vybrat mezi různými druhy bongů a vodních dýmek, které najdete v našem sortimentu, a k tomu dostanete krásné klíčenky a praktické uhlíky zdarma.

Akce trvá do 2.11. nebo do vyprodání zásob

30% sleva na celý sortiment šlukovek a keramických bongů

Je to tady. Slevová akce na celý sortiment šlukovek a keramických bongů. Od 6. října do 19. října 2023 máte možnost zakoupit své oblíbené produkty se slevou 30%!

Nejprve se podíváme na naše šlukovky, které nabízíme. Moderní šlukovky často spojujeme s kouřením bylinných látek. Materiál k jeho výrobě je různý přesně tak, jak je velmi rozsáhlý sortiment šlukovek. Mezi nejoblíbenější se řadí sklo. Odolný Pyrex a Simax nabízí krásné designy s nápaditými vzory. Ovšem i další materiály jako dřevo a kov nebo kost si najdou své příznivce. Jsou totiž oproti sklu odolné a trvanlivé a jejich zpracování díky materiálu nabízí zase úplně jiné možnosti.
A teď ta skvělá zpráva - všechny naše šlukovky jsou nyní k dispozici se slevou 30%! Klikněte zde pro prohlédnutí naší nabídky šlukovek v akci: Odkaz na šlukovky.

Ale to není všechno! Pro milovníky keramických bongů máme také úžasnou nabídku. Keramické bongy jsou známé pro svou vynikající kvalitu a estetický vzhled. Teď máte příležitost si vybrat svůj oblíbený keramický bong se slevou 30%. Prozkoumejte naši nabídku keramických bongů v akci zde: Odkaz na bongy keramika.

 Tato slevová akce je platná pouze od 6. října do 19. října 2023, takže neváhejte a vyberte si své oblíbené produkty co nejdříve. Sleva 30% bude automaticky aplikována na všechny produkty z této akce.

Sleva 20% na veškerým sortiment značky Fox

Velká slevová akce na vodní dýmky a korunky značky Fox!

Využijte slevové akce, která vás rozhodně nezklame! Od 22. září 2023 do 5. října 2023 můžete využít exkluzivní slevu 20% na veškeré produkty značky Fox, které najdete na našem e-shopu. Tato akce je jedinečnou příležitostí pro všechny milovníky vodních dýmek a korunek.

Fox - Značka kvality a inovace

Značka Fox je dlouholetým lídrem na trhu se všemi potřebami pro vodní dýmky. Jejich produkty jsou známé pro svou vysokou kvalitu, inovativní design a spolehlivost. Pokud jste vášnivý kuřák vodních dýmek, určitě znáte tuto značku a víte, že se jedná o jednoho z nejlepších výrobců na trhu.

Vodní dýmky Fox

Vodní dýmky Fox jsou zpravidla vyrobeny z prvotřídních materiálů, což zaručuje jejich trvanlivost a skvělou uživatelské vlastnosti. Navíc mají atraktivní designy a mnoho různých modelů, abyste si mohli vybrat tu pravou pro váš kuřácký koutek.

Korunky pro vodní dýmky

Korunky značky Fox jsou nedílnou součástí vodních dýmek a hrají klíčovou roli při zachycení a rozptylu kouře. S produkty Fox si můžete být jisti, že budete mít k dispozici korunky nejvyšší kvality, které vám skvěle poslouží. Silnostěnné, glazované, neglazované, typ phunnel i klasické turecké - prostě každý si může vybrat dle svých preferencí a způsobu nakládání korunky.

Jak získat slevu?

Získání slevy 20% na produkty značky Fox na shishastyle.cz je snadné a jednoduché. Stačí, když v období od 22. září do 5. října 2023 nakoupíte libovolný produkt této značky a sleva se automaticky uplatní v nákupním košíku. Nemusíte se starat o žádné složité kódy nebo registrace, abyste mohli tuto úžasnou nabídku využít.

Nezmeškejte tuto příležitost!

Tato slevová akce na produkty značky Fox je jedinečnou příležitostí, kterou rozhodně nechcete zmeškat. Ať už jste začátečník nebo zkušený kuřák, Fox má pro vás něco, co vás zaručeně potěší. Využijte této skvělé slevové akce od 22. září do 5. října 2023. Vaše kuřácké zážitky budou díky Fox ještě intenzivnější a stylovější!

15% Sleva na korunky Amfora: Vaše vodní dýmka si ji zaslouží

Vodopád akcí pokračuje. Od 8. září do 22. září si můžete pořídit korunky pro vodní dýmky značky Amfora se slevou 15%!

Charakteristika korunek Amfora:
Ručně vyrobené krásky: Korunky Amfora jsou vyráběny ručně z porcelánu metodou točení na hrnčířském kruhu. Tato starobylá technika zajišťuje nejen vysokou kvalitu, ale také individualitu každé korunky.
Dokonalý výpal: Výpal korunek je důkladný proces. Prvním krokem je přežah na 900 °C, kdy korunka získá svou pevnost. Následuje vypálení s glazurou na finálních 1250 °C, což korunkám dodává nejen krásný lesk, ale také odolnost.
Variabilita a originalita: Zvláštním typem korunky je Amfora Scarab, vyrobená z šamotové hlíny. Každá korunka je originál a může se mírně lišit v celkové velikosti nebo velikosti některých částí. Nicméně vnitřní a spodní rozměr korunky zůstává konzistentní, což zajišťuje kompatibilitu s Vaší vodní dýmkou.

Při této slevové akci můžete získat korunky Amfora se slevou 15%! Tato nabídka platí od 8. září do 22. září.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost na zdokonalení vaší vodní dýmky a objevte svět elegance, kvality a stylu s korunkami Amfora.

Používáme ověření věku Adulto