Podzimní nadílka

Podzim je tady a s ním přicházejí chladné rána a oblačné dny. Pro mnohé z nás to znamená zahřát se tím správným druhem zábavy, který nám udělá tu správnou náladu. Pro milovníky bylin a třeba i vodní dýmky, máme skvělou zprávu! V našem obchodě jsme se rozhodli vás potěšit a zahnat podzimní splíny malým dárkem k vybraným druhům zboží.

Pokud jste fanoušky bongů, pak k nákupu jakéhokoliv bongu z naší nabídky, obdržíte zdarma klíčenku ve tvaru houbičky. Tyto roztomilé klíčenky jsou výborným způsobem, jak si přenést kousek podzimního kouzla kamkoli jdete. Ať už je vaším cílem zůstat doma a relaxovat, nebo vyrazit ven s přáteli, houbičková klíčenka bude vždycky s vámi.

Pro ty, kteří preferují vodní dýmky, máme také výhodnou nabídku. K nákupu libovolné vodní dýmky obdržíte zdarma balení uhlíků Tom Coco 9 ks Gold. Přírodní kokosové uhlíky Tom Coco Gold jsou skvělou volbou pro vodní dýmky, protože dlouho hoří a nezanechávají pachuť. S těmito uhlíky si můžete svůj oblíbený tabáček vychutnat naplno.

Podzimní období nám přináší spoustu důvodů k tomu, abychom si dopřáli trochu pohodlí a relaxace. Ať už jste zkušení uživatelé vodních dýmek a kuřáckých potřeb nebo teprve začínáte, naše dárky vám pomohou udělat si tento podzim ještě příjemnějším. Můžete si vybrat mezi různými druhy bongů a vodních dýmek, které najdete v našem sortimentu, a k tomu dostanete krásné klíčenky a praktické uhlíky zdarma.

Akce trvá do 2.11. nebo do vyprodání zásob

Používáme ověření věku Adulto