Konec mini balení tabáků

Oblíbili jste si mini balení tabáků do vodní dýmky? Zkoušíte rádi nové značky a příchutě? Vybíráte si novinky v 10 g a 15 g balení? Máme pro vás důležité informace. S těmito dvěma druhy balení totiž definitivně končíme.

Prodávali jsme je několik let, ale s blížícím se výrazným snížením spotřební daně na všechny tabáky a zvyšujícími se náklady na obaly a výrobu mini balení, se produkce tohoto typu balení stává ekonomicky neefektivní, a tak jejich výroba končí.

Patříte-li mezi milovníky 10 g a 15 g balení tabáků do vodní dýmky, neotálejte s objednávkou, zásoby se rychle tenčí a další již nebudou. Sledujte skladovou dostupnost, máme pouze to, co vidíte na e-shopu a jiné příchutě ani značky doplňovat nebudeme.

Vzhledem k tomu, že se jedná o definitivní doprodej, snižujeme u 10 g a 15 g balení tabáku do vodní dýmky ceny, takže máte šanci zásobit se za lepší peníze. Jen prosíme pozor, ceny se mohou lišit i pro jednotlivé příchutě v dané značce, proto doporučujeme při provádění objednávky zvýšenou pozornost, může se stát, že budete mít různé příchutě tabáku do vodní dýmky od jedné značky v jedné gramáži za různé ceny.

V nabídce zůstávají malá originální balení jednotlivých značek, nadále tedy bude možné zakoupit některé tabáky v 25 g či 30 g balení.

Mini tabáky do vodní dýmky končí, my však jedem dál a jako vždy jsme Vám plně k dispozici. V případě jakýchkoli dotazů ohledně dostupnosti či změn v tabácích, stejně jako s jakýmkoli jiným dotazem, se na nás můžete kdykoli obrátit.

Používáme ověření věku Adulto