Jako kde jsou ty tabáky??

Tak my vám to teda prozradíme. Abychom mohli od 1.března prodávat tabáky do vodní dýmky za lepší ceny, musíme vyprodávat zásoby. 1. března vstupují v platnost legislativní změny, které přeřazují tabáky do vodní dýmky do samostatné kategorie. Hlavní změna ovšem je, že tabáky do vodní dýmky budou nyní spadat do výrazně nižší sazby spotřební daně, a díky tomu je konečně budeme moci prodávat za rozumné ceny.

Ale, co do toho 1.března? Máte možnost nakoupit to, co ještě máme, za výprodejové ceny. Všechno jsme postupně zlevnili, a nakonec jsme ještě přidali na vše slevu 10%. U některých mini balení se dokonce můžete dostat na lepší cenu, než kolik byste dříve zaplatili za větší balení, v přepočtu na mini. A to je fakt super, protože můžete díky skvělým cenám mini balení zkoušet nové příchutě anebo se zásobit, protože mini balení, jak už jsme avizovali, budou končit.

Každou chvíli se mění to, co máme v nabídce, proto pokud najdete svůj oblíbený tabák do vodní dýmky, berte! Za chvíli už být nemusí. Do konce února bude tabáku méně, a méně a méně… ALE!

1.března to rozbalíme ve velkém stylu! Najdete tu všechno, co jste zvyklí, a ještě víc. Můžete se těšit na rozšířenou nabídku tabáků Darkside. A hlavně, nakoupíte tabáky do vodní dýmky za (konečně) rozumné ceny.

Takže, šup, upomínku do kalendáře na 1.3., a máte se nač těšit.

Používáme ověření věku Adulto