Experimentujte s novými příchutěmi: Sleva 20% na Shiazo kamínky pro vodní dýmky

Blíží se jarní období a s ním i potřeba hydratace. Když už jsme u té hydratace, co takhle si dopřát něco nového a osvěžujícího? Pokud máte rádi kouření vodní dýmky a rádi experimentujete s novými příchutěmi, máme pro vás skvělou zprávu! Od 24. března do 6. dubna 2023 bude probíhat slevová akce na minerální kamínky Shiazo, které jsou oblíbeným doplňkem pro vodní dýmky.

Shiazo je německá značka minerálních kamínků určených pro vodní dýmky. Tyto kamínky jsou vyrobeny z minerálů, které jsou schopné absorbovat glycerín a příchuťové esence, které se pak uvolňují při kouření vodní dýmky.

Shiazo kamínky jsou k dostání v mnoha různých příchutích, jako je třeba ovoce, bylinky a dokonce i exotické kombinace. V naší slevové akci můžete vybírat z celé řady příchutí, které vám dodají svěží chuť a vůni.

Díky slevové akci na Shiazo kamínky můžete ušetřit celých 20% z původní ceny. Tento výhodný nákup vám umožní vyzkoušet si nové příchutě bez toho, abyste přišli o velkou část peněz. Ušetřené peníze pak můžete využít třeba na další nákup nebo si je nechat na záložní.

Využijte tuto slevovou akci a vyzkoušejte si nové příchutě Shiazo kamínků. Vaše vodní dýmka bude díky nim o něco zajímavější a svěžejší. Tento výhodný nákup je k dispozici pouze po dobu trvání akce!

Používáme ověření věku Adulto