Exkluzivní letní nabídka: Slevy na korunky Arka 20% a tabáky Fumari a Haze 10%!

Léto je v plném proudu a to je nejvyšší čas na vyzkoušení nových věcí, odpočinek a užívání si volna. A co by to bylo za léto bez chvílí strávených v přátelském kruhu s vodní dýmkou a kvalitními tabáky? Máme pro vás dobrou zprávu! Od 11. srpna do 24. srpna 2023 jsme pro vás připravili letní slevovou akci, která vám umožní užít si kvalitní korunky Arka se slevou 20% a oblíbené tabáky do vodní dýmky značek Fumari a Haze v originálním balení (100g) se slevou 10%.

Korunky Arka - 20% sleva

Pokud jste fanouškem vodních dýmek, určitě už jste slyšeli o kvalitních korunkách Arka. Kombinace patentované hlíny a luxusní estetiky využívá neortodoxiního tvaru korunky pro dosažení špičkového výkonu. Každá křivka byla pečlivě navržena tak, aby poskytla maximální výkon při rozumném minimu spotřeby tabáku. Díky tepelné odolnosti a schopnosti dosáhnout optimální teploty a udržet ji bez přehřátí vyhoví korunka Tempest všem potřebám náročných dýmkařů. Univerzální korunky, které se pyšní kompatibilitou s nejedním HMS a skvělými vlastnostmi pro použití světlého i tmavého tabáku v sobě nese přes sto let zkušeností a praxe a je zárukou kvality.
Díky naší letní slevové akci můžete tyto korunky získat se slevou 20%, což je skvělá příležitost pro všechny milovníky vodních dýmek. Ať už jste začátečník nebo zkušený kuřák, korunky Arka vás určitě nadchnou.

Tabáky Fumari a Haze - 10% sleva

Pokud jde o tabáky do vodní dýmky, značky Fumari a Haze patří k těm nejoblíbenějším mezi kuřáky. Filosofie výroby tabáku Fumari vychází z ústředního motta: "Strikingly fresh!" (Úderně svěží). Nadrobno nasekané tabákové listy jsou uloženy v praktickém uzaviratelném sáčku, který dokonale uchová šťávu tabáku do poslední kapičky. Jedná se o vysoce melasovné tabáky, které produkují hustý a velmi šťavnatý dým. Kdo si chce vychutnat jedinečnou chuť - volí tabák do vodní dýmky FUMARI.
Simply the Best. Slogan, který doprovází tabáky Haze napovídá snad vše. Jedná se kvalitní vysoce melasované tabáky do vodní dýmky s velmi výraznými příchutěmi, které se perfektně hodí na fluff overpack. Jejich bohaté aroma a kvalitní složení zaručují unikátní zážitek při každém potahu.
Během naší letní akce můžete získat tabáky Fumari a Haze v originálním balení (100g) se slevou 10%. Může to být skvělá příležitost na doplnění zásob těchto oblíbených tabáků nebo na vyzkoušení nových exotických chutí.

Užijte si léto s chutí a nechte se hýčkat kvalitními tabáky v korunkách Arka.
Termín Akce: 11.8. - 24.8. 2023

Používáme ověření věku Adulto