Představení novinek pro milovníky vodních dýmek: Craftium a Smoke2u

Váš oblíbený relaxační rituál s vodní dýmkou se právě stal ještě více vzrušujícím díky novým příchutím tabáku od Craftium. S radostí představujeme Craftium Pumelo a Craftium Lem Lim, které dodají vaší dýmce svěží a osvěžující chuťovou paletu.

Craftium Pumelo: Osvěžující příchuť pomela

S láskou vyrobený tabák Craftium Pumelo v sobě nese osvěžující a ovocnou chuť pomela. Při každém potahu z dýmky se budete cítit, jako byste ochutnávali svěže naaranžovaný ovocný salát. Kombinace sladkého a kyselého pomela vytváří neodolatelně osvěžující zážitek, který vás okamžitě pohltí do své svěžesti. Balení o hmotnosti 200 g poskytuje dostatek tabáku pro několik skvělých chvilek s vodní dýmkou.

Craftium Lem Lim: Kombinace citronu, limetky a mentolu

Pro ty, kdo touží po intenzivnějším zážitku, je tu Craftium Lem Lim. Tato směs spojuje klasické chutě citronu a limetky s osvěžujícím nádechem mentolu. Každý tah z dýmky vás přenese do tropického ráje, kde se sladká kyselost citrusů prolíná s jemným, ale povzbuzujícím závanem mentolu. Také tento tabák je dodáván v balení o hmotnosti 200 g.

Elektrický žhavič na uhlíky Smoke2u: Inovace pro vaše dýmkaření

S novým elektrickým žhavičem na uhlíky Smoke2u se vaše dýmkování stává ještě pohodlnějším a příjemnějším. S touto inovativní technologií už nikdy nebudete muset trávit čas čekáním na rozpálení uhlíků. Stačí jednoduše zapnout žhavič, umístit uhlíky do speciálního prostoru a během několika minut budete připraveni k dýmkaření. Díky tomu si můžete užívat vaše oblíbené tabákové směsi rychleji a bez zbytečného čekání.

Ve světě vodních dýmek se stále něco děje a tyto novinky jen potvrzují, že výrobci se snaží neustále inovovat a zlepšovat své produkty. Ať už jste zkušeným milovníkem vodních dýmek, nebo jen začátečníkem, tyto novinky vás jistě potěší. Craftium Pumelo, Craftium Lem Lim a Smoke2u elektrický žhavič na uhlíky – to jsou novinky, které byste měli vyzkoušet.

Používáme ověření věku Adulto