Kouření s elegancí: Nové produkty od Tortuga vás dostanou

Krásný, kvalitní a originální. Tak bychom mohli v krátkosti charakterizovat nový sortiment značky Tortuga, který právě dorazil do naší nabídky. Připravte se na nové, moderní nosiče uhlí, elegantní tarbuše, praktické korunky, bezpečné kleštičky na žhavé uhlíky, luxusní vodní dýmky a praktické batohy na vodní dýmky. A to ještě není vše, co vám můžeme nabídnout.

Moderní nosiče uhlí Tortuga

Nové nosiče uhlí značky Tortuga jsou skvělým pomocníkem pro všechny milovníky vodních dýmek. Jsou praktické, bezpečné a navíc velmi stylové. Uhlí je v nich perfektně uloženo a snadno se přenáší. Dostupné jsou ve dvou designech, takže si každý vybere podle svého vkusu.

Tarbuše a korunky Tortuga

Jedinečné tarbuše a korunky značky Tortuga jsou další novinkou v naší nabídce. Tarbuše jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou k dispozici v různých variantách. Korunky jsou silnostěnné a dobře hospodaří s teplem, což značně zvyšuje komfort při použití.

Kleštičky na žhavé uhlíky a vodní dýmky

Značka Tortuga přináší také nové kleštičky na žhavé uhlíky, které jsou navrženy tak, aby byly snadno ovladatelné a bezpečné pro manipulaci s žhavými uhlíky. K tomu nabízíme i stylové vodní dýmky, které jsou proslulé svým jedinečným designem a vysokou kvalitou materiálů.

Batohy na vodní dýmky Tortuga

Pro snadný transport vaší vodní dýmky jsou zde nové batohy Tortuga. Tyto batohy jsou vybaveny speciálními kapsami a ochrannými prvky, které zajišťují, že se vaše vodní dýmka bude při přepravě cítit jako v bavlnce.

Nádstavec na ovocnou korunku

A konečně jsme pro vás připravili i nádstavec na ovocnou korunku, který slouží k lepšímu položení HMS při použití ovoce místo korunky. S tímto nástavcem budete moci experimentovat s různými chutěmi a zároveň udržet správnou funkčnost vodní dýmky.

Nová kolekce značky Tortuga je tu pro vás, aby vám zpříjemnila chvíle strávené s vodní dýmkou. Navštivte náš obchod a přesvědčte se sami o jedinečnosti a kvalitě tohoto nového zboží. Každý z těchto novinek vám přinese nejen radost z kouření, ale i špetku luxusu a elegance.

Používáme ověření věku Adulto